Alphacursus Alphacursus

ALPHACURSUS
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Alpha is voor iedereen! Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alphadag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal en begint met een ontspannen maaltijd.

Contactpersonen/opgave:
• Nely Kroes:, tel. 06-1763813, e-mail: nely_kroes@hotmail.com
• Wim van Zuuk, tel. 06-50663260, e-mail: familievanzuuk@gmail.com
• Henk Berg, tel. 06-30 572653, e-mail: henkemst@gmail.com

 

 
Opvoeding en huwelijk

Opvoeding en huwelijk
OUDERS IN GESPEK (NIEUW)
Gesprekken over opvoeden met de koffiepot op tafel. Hoe draag je het geloof over aan je kinderen? Wat geef je mee en wat betekent dit voor jouw eigen keuzes als ouder? Wat zegt de Bijbel hierover? Ervaring leert dat ouders veel van elkaar kunnen leren! 
Contactpersonen en informatie bij:
Marleen Voortman, e-mail: marleenvoortmanklomp@gmail.com en Joanne Coes, tel. 06-22891666, e-mail: joannecoes@hotmail.com

HUWELIJKSDAG (NIEUW)
Wil je als echtpaar elkaar diep in de ziel kijken en elkaar op een verrijkende manier nog beter leren kennen? Diverse onderwerpen worden kort ingeleid, waarna er ruimte is om als stel met elkaar in gesprek te gaan. Naast het samen bezig gaan is er tijd voor ontspanning en lekker eten. 
Contactpersoon: Joanne Coes, tel. 06-22891666, e-mail: joannecoes@hotmail.com
 
 
Wensboom

Wensboom
Wensboom
lees meer ยป