ALPHACURSUS ALPHACURSUS

ALPHACURSUS

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over interessante onderwerpen. Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 25 miljoen mensen een Alpha. Op donderdag 14 januari 2021 start een nieuwe Alphacursus in de Goede Herderkerk van Epe.

 

VOOR WIE?

Alpha is voor iedereen! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

 

WAAROM?

Op Alpha denk je samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Je ontdekt altijd iets nieuws. Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. En het is helemaal gratis!

 

HOE WERKT HET?

Elke Alpha begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luister je naar een kort, inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alpha-dag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal.

 

Op Alpha bespreek je onder meer de volgende onderwerpen:

· Is er meer?

· Wie is Jezus?

· Bidden: waarom en hoe?

· De Bijbel lezen: waarom en hoe?

· Hoe zit het met de kerk?

 

ALPHA ONLINE

Als blijkt dat door de corona crisis de Alpa cursus niet fysiek kan worden gegeven, zullen we de cursus online aanbieden. Daarover zullen wij later meer informatie geven.

 

WELKOM!

Start: donderdag 14 januari 2021

Tijd: inloop van 18.45 uur.

(Om 19.00 starten we met de maaltijd)

Waar: Goede Herderkerk, Enkweg 2, Epe

Contactpersonen: - Nely Kroes , tel. 06-17638136 email: nely_kroes@hotmail.com - Wim van Zuuk, tel. 06-50663260 email: familievanzuuk@gmail.com - Henk van den Berg, tel. 06-30572653 email: henkemst@gmail.com

 
Groeien in leiding geven

Groeien in leiding geven
Geef je leiding in de kerk of ben je geïnteresseerd in leiding geven en/of wil je het verkennen? Dan is deze avond voor jou bedoeld. We bespreken hoe je
erin staat en wat je daardoor als leider van een groep(je) kunt betekenen.

Contactpersoon en opgeven bij: Joanne Coes,
tel. 06 22891666, e-mail: joannecoes@hotmail.com