KerkTV online KerkTV online

Afbeeldingsresultaat voor kerktvU kunt diensten van de Goede Herderkerk "LIVE" meekijken. 

Wanneer u op de button klikt, komt u op de website van Kerkdienstgemist. Hier vindt u de aanwijzingen voor een rechtstreekse verbinding, maar ook voor het bekijken van opgenomen kerkdiensten in de Goede Herderkerk.

LITURGIE (indien bekend)


Bijdrage voor de collecte kunt u doen op de volgende rekeningnummers:

Wijkdiaconie:                   NL89 RABO 0317 5272 74
Kerkrentmeesters:        NL18 RABO 0317 5720 08
Beide tnv. Goede Herderkerk Epe

 

 
Collectebonnen Collectebonnen
Voor de collectes kunt u gebruik maken van digitale collecte bonnen of papieren collectebonnen.

Voor het digitaal collecteren wordt gebruik gemaakt van de app genaamd ‘Appostel’. Deze app en de beheerachtergrond is ontwikkeld door Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). In eerste instantie wordt de Appostel app ingezet om digitaal collecteren mogelijk te maken. Maar de app biedt meer mogelijkheden waar we als kerk wellicht in de toekomst ook gebruik van willen gaan maken. Omdat u in de app persoonlijke en financiële informatie deelt, is deze informatie alleen in te zien door de beheerder(s) van de Goede Herderkerk Epe in de beheeromgeving. Als u zich registreert als gebruiker van de Appostel app wordt toegang verleend (accreditatie) door de beheerder(s) van de digitale omgeving van de app. Vanuit het oogpunt van privacy wordt alleen toegang verleend aan gemeenteleden die in de ledenadministratie van de Goede Herderkerk Epe voorkomen.  U bepaalt zelf welke gegevens u wel en niet wilt delen met de mede gemeenteleden, dit kunt u in de app zelf aangeven.

Voor de installatie en het gebruik van de Appostel app zijn twee handleidingen gemaakt. Deze kunt u hier vinden:

Handleiding installatie Appostel app


Gebruikershandleiding Appostel app

Voor het bestellen van papieren collectebonnen maakt u het bedrag over op bankrekening NL84 RABO 0317 5359 00, onder vermelding van het bezorgadres. De papieren collecte bonnen die u kun bestellen zijn vellen van 10,- euro (0,50), 20,- euro (1,00) en 30,- euro (1,50). De collectebonnen worden bij u thuis bezorgt.