zo 9 feb 2020  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. G.C. Buijs
Morgendienst
Ouderling: Dhr. Willem van Zuuk
Organist: Marijn de Jong


LIVE UITZENDING

LITURGIE


Collectebestemmingen


1e rondgang: Gevangenenzorg Nederland
Gevangenenzorg Nederland is een christelijke vrijwilligersorganisatie voor gevangenen, tbs-gestelden en hun familieleden. Ruim 600 vrijwilligers gaan op bezoek bij gevangenen, tbs-gestelden en hun familieleden. Op deze manier proberen zij iets voor hun gevangen medemens te betekenen. De vrijwilligers bieden een luisterend oor, stellen vragen en proberen iemand verder te helpen door morele en praktische ondersteuning te bieden. Ook als iemand vrij komt, blijft de vrijwilliger betrokken.
Deze organisatie gelooft in herstel. Ieder mens krijgt een nieuwe kans! Ook een gevangene, iemand die we misschien het liefst zo veel mogelijk mijden, is onze naaste. Naast een straf die door de rechter is opgelegd, mag er vanuit christelijk oogpunt ook een handreiking aan hen worden gedaan. Gevangenenzorg Nederland participeert als volwaardig nationaal zelfstandige organisatie in Prison Fellowship International die in meer dan 100 landen is vertegenwoordigd.
Om hulp te kunnen blijven bieden zijn structurele financiële middelen hard nodig. Temeer daar Gevangenenzorg Nederland beperkt subsidie krijgt en sterk afhankelijk is van financiële steun vanuit kerken, particulieren en bedrijven.

2e rondgang: groot onderhoud kerkorgel en Kerk tv

Aan de uitgang: eigen gemeentewerk

terug