Waarom Israël Waarom Israël
WAAROM ISRAEL
Op donderdagavond 3 en 24 maart 2022 worden er in de Goede Herderkerk twee lezingen gehouden (de lezingen van 20 januari 2022 en 10 februari 2022 moesten vanwege de coronamaatregelen helaas geannuleerd worden) door ds. W.J.J. Glashouwer (werkzaam voor Christenen voor Israël International). Het thema is: ‘Waarom Israël’. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. In de
pauze wordt een collecte gehouden voor Christenen voor Israël International. Ook is er deze avonden verkoop van Israël producten. 
 
Vrouwendag : Mooi van binnen, mooi van buiten Vrouwendag : Mooi van binnen, mooi van buiten
Op zaterdag 11 juni is er een vrouwendag in de Goede Herderkerk. Het thema is “Mooi van binnen, mooi van buiten, hoe mooi klinkt dat?” Er wordt een inleiding gehouden door Marina de Velde- Roos, er is een workshop onder leiding van Gera van Werven van Roos Fashion, er is een muzikale workshop onder leiding van Marijn de Jong, er is gelegenheid om kleding te kopen, we lunchen gezellig met elkaar…kortom een gevarieerd programma!
Aanvang: 10.00 uur, inloop 9.30 uur, einde 15.30 uur. Kosten: 7,50 euro, inclusief lunch. Informatie en opgave: Maartje van Ark, tel. 0578-662043, 
e-mail: maartjevanark53@gmail.com en Joanne Coes, tel. 06-22891666,
e-mail: joannecoes@hotmail.com 
 
Kom Heilige Geest Kom Heilige Geest
CURSUS: KOM HEILIGE GEEST, VERNIEUW UW KERK, VERNIEUW ONS LEVEN
De cursus ‘Kom Heilige Geest’ bestaat uit drie avonden en is een combinatie van onderwijs en praktijk, van leren en groepsgesprekken. Tijdens elke cursusavond staat één deel van de bede
centraal:
• 1e avond: Kom Heilige Geest; wat doet de Heilige Geest in de schepping en de 
  herschepping?
• 2e avond: Vernieuw Uw kerk; wat kan de gemeente te Efeze ons vandaag leren?
• 3e avond: Vernieuw mijn leven; over het ontvangen van de Heilige Geest en het dienen met de gaven van de Geest. De cursus wordt gegeven door ds. Jelle de Kok, predikant-toeruster van het Evangelisch Werk Verband.
Data: donderdagen 7, 14 en 21 april.
Tijd en plaats: 20.00 uur in de Goede Herderkerk
Info/opgave: ds. Roberto Buijs, tel. 0578-849987
e-mail: predikant-cbuijs@goedeherderkerkepe.nl 
 
Alphacursus Alphacursus

ALPHACURSUS
Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha! Heb je vragen over het leven of over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen. Alpha is voor iedereen! Er zijn circa tien Alpha-bijeenkomsten en een Alphadag. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal en begint met een ontspannen maaltijd.
Start: donderdag 13 januari 2022
Tijd: inloop van 18.45 uur (maaltijd om 19.00 uur)
Waar: Goede Herderkerk
Contactpersonen/opgave:
• Nely Kroes:, tel. 06-1763813, e-mail: nely_kroes@hotmail.com
• Wim van Zuuk, tel. 06-50663260, e-mail: familievanzuuk@gmail.com
• Henk Berg, tel. 06-30 572653, e-mail: henkemst@gmail.com

 

 
Opvoeding en huwelijk

Opvoeding en huwelijk
OUDERS IN GESPEK (NIEUW)
Gesprekken over opvoeden met de koffiepot op tafel. Hoe draag je het geloof over aan je kinderen? Wat geef je mee en wat betekent dit voor jouw eigen keuzes als ouder? Wat zegt de Bijbel hierover? Ervaring leert dat ouders veel van elkaar kunnen leren! 
Contactpersonen en informatie bij:
Marleen Voortman, e-mail: marleenvoortmanklomp@gmail.com en Joanne Coes, tel. 06-22891666, e-mail: joannecoes@hotmail.com

HUWELIJKSDAG (NIEUW)
Wil je als echtpaar elkaar diep in de ziel kijken en elkaar op een verrijkende manier nog beter leren kennen? Diverse onderwerpen worden kort ingeleid, waarna er ruimte is om als stel met elkaar in gesprek te gaan. Naast het samen bezig gaan is er tijd voor ontspanning en lekker eten. 
Contactpersoon: Joanne Coes, tel. 06-22891666, e-mail: joannecoes@hotmail.com
 
 
Wensboom

Wensboom
Wensboom
lees meer »