Watoto kinderkoor woensdag 18 oktober aanvang: 19.00 uur

Watoto kinderkoor woensdag 18 oktober aanvang: 19.00 uur

Op woensdagavond 18 oktober komt het Watoto Kinderkoor naar de Goede Herderkerk toe met hun album: “We Will Go”. Aanvang: 19.00 uur.

 

De kinderen zullen hun persoonlijke verhalen vertellen en daarnaast laten we je kennis maken met aanbiddingsmuziek uit Oeganda. Ze zullen laten zien wat de kracht is van God’s liefde, die over de hele wereld levens verandert.

 

Het Watoto Kinderkoor reist al sinds 1994 over de wereld. Het doel van hun optredens is onder meer om aan mensen te getuigen dat er Hoop is voor Afrika’s meest kwetsbare kinderen en vrouwen. Door het jaar heen treedt op bijna elke dag wel ergens in de wereld een koor op. Mensen zien de blijdschap van de kinderen en voelen zich door hen bemoedigd. Onze kinderen hebben het voorrecht om aan iedereen te vertellen: “Het is mogelijk om vrede in je hart te hebben, te lachen en hoop te hebben. Het maakt niet uit waar jij op dit moment door heen gaat.”

 

Hoe bijzonder is het dat het koor naar Nederland komt en door zang en getuigenissen laat zien wat God door Watoto doet in hun levens. Ben jij erbij?! In het volgende kerkblad volgt meer informatie.

terug