Rommel- en Boekenmarkt 20 en 21 mei 2022 Rommel- en Boekenmarkt 20 en 21 mei 2022
In 2019 hadden we het laatste Rommel- en boekenmarktweekend. We weten allemaal wat ons de afgelopen jaren in de greep heeft gehouden: het coronavirus….
Gelukkig ligt dit achter ons en kunnen we op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei 2022 weer onze “beroemde en geroemde” rommel- en boekenmarkt organiseren. Wel wat later in het voorjaar dan gewend, maar nu zijn de coronaregels verleden tijd en hopen we weer op een rommel- en boekenmarktweekend als vanouds.  

De vrijwilligersavond heeft ondertussen plaatsgevonden en we kunnen u vertellen dat onze vrijwilligers weer bruisen van enthousiasme!! Wat zijn we als commissie blij, dat er weer veel vrijwilligers zich hebben aangemeld. Want als al eerder geschreven: zonder al jullie hulp en inzet, geen rommel- en boekenmarkt!

We zien oude en nieuwe gezichten: wat fijn. Een hartelijk welkom voor alle vrijwilligers voor de doorstart van onze markt, een bijzonder woord van welkom aan onze nieuwe mensen. Daarnaast een hartelijke woord van dank aan hen die vanwege gezondheid of een andere reden zich niet meer kunnen inzetten voor de rommelmarkt. Helpende handen kunnen we altijd gebruiken: stel je wilt ons helpen?  Weet je welkom. Opgave via onderstaande contactgegevens.
 
Nu nog de laatste voorbereidingen en de puntjes op de “i”
De spullen die we voor de coronaperiode hebben ingezameld zijn uitgezocht, want wat lag er veel.  De mooie verkoopbare spullen gaan nu “in de verkoop”. Dat betekent een kwalitatief mooi aanbod en er is voor een ieder wel “wat wils”.

Wij nodigen iedereen van harte uit op de altijd gezellige en gevarieerde rommel- en boekenmarkt van de Goede Herderkerk. De tenten gaan open op vrijdag 20 mei om precies 13.00 uur en dan starten de activiteiten. Om 19.00 uur sluit de vrijdagmiddagverkoop en om 19.30 uur gaat de bekende VEILING van start. Op zaterdag 21 mei is de markt open vanaf 10.00 uur met die dag om 13.15 uur de traditionele “Vuilniszakkenverkoop” De Rommel- en Boekenmarkt 2022 sluit haar “tenten” om 14.00 uur!

Wij rekenen op u en jullie allen!

Kom gezellig naar de rommel- en boekenmarkt op vrijdag en zaterdag.  Neem familie, vrienden, buren mee. Wij begroeten en ontmoeten u en jullie graag. Er is van alles te koop en te vinden en ook is er veel lekkers te eten en te drinken in ons gezellige Rommelmarktrestaurant! En bovendien is de Rommel- en boekenmarkt, naast het doel om onze kerk financieel bij te staan, ook een sociaal en saamhorig gebeuren!
 

De gemeentebakkerij

Er zijn vast gemeenteleden die graag voor onze Rommel- en Boekenmarkt willen bakken!
Ook dit jaar rekenen wij weer op uw hulp en zouden wij graag weer allerlei zelfgemaakte en zelfgebakken lekkernijen ontvangen voor de verkoop. De bakspullen gaan altijd als “zoete broodjes over de toonbank”, dus we hopen dat er dit jaar heel veel door de gemeenteleden wordt gebakken!
Ook verschillende soorten SOEP zijn zeer welkom: om
te verkopen en voor de medewerkers van de markt.

Baksels en soepen

kunnen naar de kerk worden gebracht vanaf donderdagmiddag 19 mei.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de spullen zelf te brengen, dan kunnen ze ok bij u thuis opgehaald worden. Daarvoor kunt u bellen met Ans Visser, telefoon: 662164.

                                    Alvast geweldig bedankt voor alle “heerlijkheden” en

                                    medewerking!


 
Helpende handen gezocht!

SPECIFIEK voor het helpen opruimen op zaterdagmiddag ná de rommelmarkt of het helpen schoonmaken van de kerkzaal ná de rommelmarkt! (Dus máár 1x per jaar op zaterdag).

En tevens voor de boekenafdeling tijdens het rommelmarktweekend.

Wie wil helpen? Neem dan contact op via onderstaand emailadres en telefoonnummer (Greet)

Hartelijke groeten en tot gauw ziens,
Namens de rommelmarktcommissie,
                                                          
Greet van Bolhuis, Secretaris
Telefoon: 629985, of via 06-21974149 (na 17.00 uur)  
Email: rommelmarkt@goedeherderkerkepe.nl


 
terug