Pinksterproject kindernevendienst

Pinksterproject kindernevendienst

HALLO JONGENS EN MEISJES,

Wat jammer dat we jullie nog steeds niet kunnen ontmoeten in de kerk, we missen jullie enorm en hopen dat het goed gaat met jullie allemaal!

Onlangs hebben we bij jullie het Paasproject bezorgd. We hebben veel foto’s gezien van hoe jullie daar thuis mee bezig zijn geweest. Super!

Zondag 9 mei start er weer een project: het Pinksterproject! En met Pinksteren denken we erover na dat de Here God de Heilige Geest aan ons gaf. Best lastig…. Want wie is nu de Heilige Geest? In dit project hopen we daar meer over te weten te komen. Als jullie ouders een (gratis) account aanmaken op de website: www.vertelhetmaar.nl, kun je bij de verhalen van het pinksterproject komen. Ook vind je daar bijpassende liedjes en verwerkingen en natuurlijk gaan we ook weer aan de dominees vragen of ze tijdens de kerkdiensten aandacht kunnen geven aan dit project.

Omdat het nog niet duidelijk is wanneer we jullie weer in de kerk kunnen ontmoeten, hebben we besloten om ook dit project bij jullie thuis te bezorgen.

Bij het pinksterproject hoort namelijk een “knutselproject”. Jullie gaan vlammetjes maken. In dit tasje dat je hebt gekregen vind je alles om deze vlammetjes te knutselen.

Verder zit er in het pakketje een mooie stuiterbal met de tekst: Jesus loves you! Hoe mooi is dat, om te weten dat de Here Jezus van jullie houdt? Hij vergeet ons niet, ook niet in deze rare coronatijd.

Wat we erg leuk zouden vinden is, als jullie eens wat foto’s willen mailen van jullie werk als jullie op zondag bezig zijn met het project. Natuurlijk gaan we die dan delen via de beamer! Je kunt de foto’s mailen naar: kindernevendienst@goedeherderkerkepe.nl

Heel veel plezier met het project!

Groeten van de leiding van de Kindernevendienst en jeugdouderlingen van de Goede Herderkerk Epe

terug