Corona Update jeugdwerk Corona Update jeugdwerk
In een tijd waarin een onzichtbaar virus zo zichtbaar wordt bij velen. Waarin de media je overspoelt met berichten over corona. Waarin de overheid ons stuurt met als gevolg dat je thuis zit, scholen en universiteiten dicht. Bijna niets mag. Je vrienden mag je niet in grote groepen opzoeken. Zelfs Centrale examens niet door gaan, nog zelden eerder vertoont. Ook ik heb dat nog niet meegemaakt. 

Plannen die we vanuit de leiding aan het maken waren voor de rest van het seizoen gaan nu niet door. Ook wij weten niet wanneer weer iets mag of niet. En morgen kan het zomaar anders zijn. Het virus heeft er voor gezorgd dat alle jeugd activiteiten voor dit seizoen onverwacht gestopt zijn. Zelfs een tienerdienst zal er een poosje niet zijn.
Heb je even behoefte aan een gesprekje, via chat of telefoon (ja sorry het kan niet anders) m’n gegevens vind je op de website van de kerk. Neem gerust contact op. Of zoek je leiding van FM, BY of wie dan in de kerk op en lucht gerust even je hart!

Dit jaar even geen examen attentie. 
Je bent geslaagd? Moet nog een tentamen (over)doen? Feest dat je even niet kan vieren? Mag ik het toch weten? laat gerust een whatsappje na, maar meld wel even je naam en opleiding aub. mijn gegevens: op de website van de kerk: https://www.goedeherderkerkepe.nl/de_kerkenraad

Lieve jongeren, houdt moet! Zoals onze Heer dit aangeeft in Johannes 14 vers 27: 
Ik laat jullie vrede na; mijn vrede geef ik jullie, zoals de wereld die niet geven kan. Maak je niet ongerust en verlies de moed niet!

Hartelijke groet,
Henk Binnendijk
Jeugdouderling
terug